Beskytter bunden mod havet og havet mod bunden

Målet med Aero/G

Stryg uhindret gennem havet og efterlad kølvandet, som du modtog det! Det er vores mål. Og nu er vi meget tæt på målet. Det er efter et målrettet udviklingsarbejde over mange år lykkedes os at nedbringe giften (biocidet) i bundmalingen med op til 70% og den miljøskadelige kobberoxid med op til 75%.

Mange har i årenes løb forsøgt at lave en miljøvenlige bundmaling. Men problemet har altid været, at langt de fleste oplever, at båden bliver langsommere, fordi malingen ikke beskytter godt nok. Miljøet sejrer, men effektiviteten lider derunder. Som forbruger står du derfor i dag med valget om at bruge den bundmaling, som maksimerer din fart, men som efterlader overflødig gift i havet, eller det grønne alternativ, der helt har fjernet giften, men hvor effektiviteten hurtigt ryger samme vej.

Det dilemma har vi løst for dig! Vi har udviklet en særlig teknologi, der gør det muligt for dig at undgå giftspild. For første gang skal du ikke længere skrue ned for det ene parameter og samtidig fejle på det anden. Vores patenterede teknologi indkapsler giften i en silicium-gitterkonstruktion – et aerogel. Vi undgår dermed det ineffektive spild og bevarer antibegroningseffekten. Kort sagt beskytter Aero/G din bund mod havet og havet mod din bund.

Men er det så ikke dyrt, spørger du? Nej, tværtimod. Giften, herunder kobberoxiden, er de dyreste komponenter i en bundmaling. Så når vi kan nedbringe netop de dele, lettes både din pengepung og vandmiljøet. Lyder det for godt til at være sandt? Så læs mere om vores unikke teknologi, som gør det muligt her.