Aero/G Båd bundmaling stortest var en storsejr for miljøet

30 både giver Aero/G bundmaling topkarakter

 

Stortest 2019 med over 30 både fordelt over Danmark er ved vejs ende, og resultaterne er fantastisk! Over hele linjen er der flotte bunde – højest med lidt slim, som let lader sig spule væk. Alle deltagere har kun ros tilovers for malingen. De har meldt tilbage, at den både er super effektivitet og meget let at arbejde med. Vores paneler rundt omkring i verden maler samme positive billede. Vi kan også røbe, at vi kommer flot ud i Båd Magasinets 2019-test, som offentliggøres i begyndelsen af det nye år – følg med på deres hjemmeside.

 

Tilfredse testdeltagere anbefaler Aero/G

Per, Knud Erik, Ib og Thomas, der sejler i Limfjorden og Kattegat, diskuterede erfaringer med bundmalingen efter endt sæson. De var alle enige om, ”at det var en super effektiv bundmaling, de havde testet”. Per – hvis båd hedder Line – og Ib har næsten ikke sejlet i år. Alligevel var bunden kun belagt med et let slimlag, som nemt kunne spules af med en højtryksrenser. Du kan se flere billeder af deres både på vores Facebook side.

 

Jeg blev forbløffet over at se, hvor ren bunden er. Førhen brugte jeg højtryksrenser og skraber for at få bunden ren. Med denne nye bundmaling vil jeg bruge en blød børste og en spand vand og skylle efter med vandslange. Jeg vil sige mange tak for at have været med til at teste malingen, og jeg vil bruge den i fremtiden.

– Stortestdeltager, 2019

 

Køb miljøvenlig bundmaling i 2020

Vi er derfor nu i fuld gang med at sikre, at I er flere miljøbevidste bådejerne, som i 2020 kan få adgang til den revolutionerende bundmaling. Ikke andre produkter kan sejle – og ligge stille, som lystbåde typisk gør i lange perioder – og samtidig effektivitetsmæssigt være på højde med markedets bedste – vel at mærke med en reduktion i gift mængden på 70-80 %. Det er godt for havet og samvittigheden – og det koster ikke mere, tværtimod.